FoodbaseDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Kombimixhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

  Nationale Bakkerij Academie: Kort en krachtig online.

 

Nationale Bakkerij Academie: Kort en krachtig online.

Wederom hebben bakkerijen en hun medewerkers te maken met de gevolgen van de Covid 19 maatregelen. Hoe en op welke manier verschilt ook nu per bedrijf. De een ziet een deel van de omzet die net weer een beetje op peil was wegvallen, andere bedrijven hebben te maken met ziekte en uitval van medewerkers of proberen dit juist zo veel mogelijk te voorkomen.

Trainen op locatie is in deze periode lastiger. Wat volgens de regels nog wel mag, voelt voor veel bedrijven of medewerkers niet fijn. Het risico op mogelijke besmetting wordt zo veel mogelijk ingeperkt. Om bedrijven en medewerkers toch de mogelijkheid te geven om te leren biedt de NBA nieuwe korte online trainingen aan.

Net als de vorige serie gaat het om online trainingen waarin één onderwerp wordt uitgewerkt.

 

Diverse trainingen

Er worden trainingen ontwikkeld voor diverse doelgroepen. Per training komen er verschillende onderwerpen aan bod, de eerste onderwerpen zijn:

 

Online training Brood


 • Je eigen, unieke brood voor de feestdagen.

  • Waar let je op bij het ontwikkelen van een eigen brood.
Online training Banket


 • Thema’s rondom feestdagen.

  • Een ander product voor Sinterklaas.
Online training Verkoop


 • Klachten Afhandeling voor verkoopmedewerkers.

  • Van een klacht naar een tevreden klant. • Basis verkoop

  • Voor nieuwe/beginnende verkoopmedewerkers
 

Online training Functioneringsgesprek


 • Hoe voer ik een goed gesprek?


             

Nieuwe onderwerpen en data worden via de website en de social media van de NBA bekend gemaakt.

 

Gegeven door experts

De online trainingssessies duren anderhalf uur en worden gegeven door experts uit de bakkerijwereld. Peter Bienefelt verzorgt de brood-training, Bart de Gans de banket-training, Elisa Eilander neemt de verkooptraining voor haar rekening en Margret Grippeling de training functioneringsgesprekken. Er zijn maximaal tien deelnemers per sessie, om zo interactie tussen de deelnemers mogelijk te maken en gelegenheid te geven tot het stellen van vragen aan de trainer.

 

Subsidie

 

Het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf maakt het kosteloos deelnemen aan de training mogelijk voor medewerkers uit bakkerijen (ambacht en industrie) die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.

Bedrijfsgroepen kunnen ook gebruik maken van subsidie, zij betalen de helft van de prijs voor de online trainingen.

             

Data en inschrijven

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website van de Nationale Bakkerij Academie: https://www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/kort-en-krachtig-online-leren-461/

Hierop zijn ook de data van de online trainingen te vinden

Bij tien deelnemers sluit de training en worden nieuwe data gepland.

Bedrijfsgroepen kunnen in overleg met de backoffice NBA de online training plannen.

 

meer nieuws