FoodbaseDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Kombimixhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

 Bakkerij Dunselman Leerbedrijf van het Jaar 2018

 Bakkerij Dunselman Leerbedrijf van het Jaar 2018

 

Bakkerij Dunselman uit Den Helder is dinsdag 10 april uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar 2018 Bakkerij. De prijs werd overhandigd door Christian van Kempen van Christian Chocolaterie & Patisserie uit Oss, Leerbedrijf van het Jaar 2017. De prijsuitreiking vond plaats tijdens de mbo kampioenendag op de Vakschool te Wageningen. De andere genomineerde leerbedrijven waren Bakkerij van Heeswijk uit Luyksgestel en Patisserie Linnick uit Amsterdam. Alle genomineerde leerbedrijven ontvingen een foto, een beker en een juryrapport.

 

De genomineerde bedrijven zijn alle drie uitstekende leerbedrijven die de potentie hadden om de titel Leerbedrijf van het Jaar 2018 mee naar huis te nemen. Ze zijn niet voor niets zo ver gekomen. De beoordeling van de drie genomineerde bedrijven is op basis van de motivatie bij aanmelding, de auditrapporten en een presentatie. Tijdens deze presentatie konden de genomineerde bedrijven de commissie overtuigen dat zij de titel Leerbedrijf van het Jaar 2018 verdienen.

 

Commissie Leerbedrijf van het Jaar Bakkerij: “We hebben de titel Leerbedrijf van het Jaar 2018 onder meer toegekend aan Bakkerij Dunselman omdat zij een duidelijke en complete visie op opleiden hebben. Deze visie hebben zij goed gestructureerd in het bedrijf, zowel op papier als in de uitvoering.

Plezier in werken en leren is belangrijk , de praktijkopleiders willen dat er een goede sfeer is op de werkvloer en betrekken de leerlingen daar bij. Dat is voelbaar in het bedrijf. Vanuit de fijne sfeer leren leerlingen makkelijker, sneller, enthousiaster en ze krijgen meer passie voor het vak. Het bedrijf heeft tevens een grote maatschappelijke betrokkenheid.

 

De commissie bestaat uit: Peter van der Wal (voorzitter), Leo van Beekum (FNV), Marc Oonk (winnaar 2016), Christian van Kempen ( winnaar 2017) Lex Janssens(NBOV), Dennis Oram (SBB), Louis Bleeker ( ROC Amsterdam) en Carla Zwierstra (NBA, organisatie).Stimuleren leren in de praktijk

De verkiezing Leerbedrijf van het Jaar is een gezamenlijk initiatief van de sociale partners uit de bakkerijsector. De verkiezing is in het leven geroepen om het leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de bakkerijsector hebben onder de aandacht te brengen.

 

meer nieuws