FoodbaseDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Nieuws

 • Nenco Food Group kiest voor duurzame klimaatbeheersing van Colt

  Nenco Food Group uit Berkel-Rodenrijs produceert biologisch, glutenvrij en allergeenvrije voeding. Ze staan voor een grote verandering: er komt een nieuw pand!

 • Adiabatische koeling versus mechanische koeling: welke strategie wint?

  Het zoeken naar een goede koeling voor uw bedrijf is al verhit genoeg. Tijdens uw zoektocht komen er genoeg termen op u af: airco, adiabatische koeling, verdampingskoeling, mechanische koeling. Het kiezen van een passende koeling is dus niet zomaar een ventilator uit het rek pakken maar is een traject waarin maatwerk nodig is. Uw situatie is immers anders dan dat van de buren.

 • De 5 voordelen van een goed werkklimaat in de maakindustrie

  Het welzijn van werknemers staat steeds centraler binnen organisaties. Deskundigen buitelen over elkaar heen om hun mening te geven hoe we onze kantooromgevingen kunnen verbeteren zodat werknemers optimaal kunnen presteren in de best mogelijke omstandigheden.

 • Machinebouwer Magifa Zaanstad kiest voor aangenaam werkklimaat van de Frisse Fabriek

  Magifa is een toeleverancier voor de metaalverwerkende industrie uit Zaanstad. Ze verspanen, draaien en frezen onderdelen voor machines in de High Tech, Medisch, Offshore, Petrochemie en voeding.

 • Warmteterugwinning voor industriële wasserijen: energie besparen, verwarmen, ventileren én koelen

  De energiecrisis raakt iedereen. Bij industriële wasserijen wordt veel energie verbruikt en komt veel restwarmte vrij uit het proces. Industriële wasserijen werken bijvoorbeeld voor kantoren, horeca, ziekenhuizen, voedselindustrie maar ook voor cleanrooms.

 • De noodzaak van duurzame warmteterugwinning voor de industrie

  Het huidige economische en politieke klimaat zorgt ervoor dat we in een hele uitdagende periode zitten. De energieprijzen zijn door het dak gegaan, zo erg dat vele bedrijven genoodzaakt zijn productielijnen stil te leggen of helemaal te stoppen.

 • Welke berekeningen zijn er nodig om tunnelventilatie in te zetten?

  Om tunnelventilatie effectief en efficiënt in te zetten moeten er vooraf berekeningen worden gemaakt. In deze blog lees je wat de rol van Protuvem is, wat ankerberekeningen inhouden en hoe sensoren worden ingezet.

 • De 3 grootste uitdagingen van het ontwerpen van tunnelventilatie

  Op dit moment staan we voor de uitdaging dat in Nederland vele technische installaties, waaronder dus ventilatiesystemen, aan het eind van de technische levensduur zijn. Daarom moeten vele systemen gerenoveerd of herzien worden.

 • Wat betekent de RAMSHEC-aanpak voor Infra-projecten?

  RAMSHEC is een aanpak die door middelen van wat-als scenario’s met meerdere factoren rekening houdt. In deze blog lees je wat dit deze aanpak inhoudt voor tunnelventilatie en overdrukinstallaties. En dan met name voor verkeerstunnels, treintunnels en ondergrondse stations Wat is RAMSHEC? RAMSHEC is een acroniem bestaande uit de eerste letters van de volgende begrippen

 • Waar moet een tunnelventilator aan voldoen?

  In deze blog vertellen we met welke factoren u rekening moet houden bij het kiezen van de juiste ventilatie voor een verkeerstunnel of een treintunnel. Dankzij deze ventilatie is een tunnel voorzien van frisse lucht en is er in geval van brand een veilige toetreding voor hulpdiensten en kunnen aanwezigen veilig vluchten. Bestand tegen de elementen Een tunnelventilator is onderhevig aan allerlei krachten die optreden onder normale omstandigheden maar ook tijdens een brand. Denk hierbij aan de duwende en zuigende krachten van het voorbijrazende verkeer. Ook moet een goede tunnelventilator bestand zijn tegen hoge temperaturen (veelal 300 °C of hoger) en dient rekening gehouden te worden met de corrosieve uitlaatgassen in tunnel.

meer nieuws