Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Nieuws

 • Wat een gezonde werkomgeving doet met productiviteit

  Al sinds de jaren 90 wordt er onderzoek gedaan naar ziekteverzuim in relatie tot luchtkwaliteit op de werkvloer. Een slechte luchtkwaliteit, veelal veroorzaakt door slechte of onvoldoende ventilatie, heeft invloed op het welzijn en de productiviteit van medewerkers. Het veroorzaakt droge/geïrriteerde ogen, hoofdpijn en vermoeidheid wat leidt tot ziekteverzuim en productieverlies. Dit terwijl een goede luchtkwaliteit juist tot 4 procent meer productiviteit zorgt. Een belangrijk gegeven waar iets aan gedaan kan worden.

 • Cleanrooms absoluut een vereiste | de High-tech industrie

  Ze sturen digitale processen aan, leveren computerkracht en geheugen. In een gemiddelde auto zitten er zo’n 1000. Zonder geen computers, laptops, smartphones, medisch apparatuur en data-centers. We hebben het over chips. Dat we er bijna niet meer omheen kunnen en de vraag het komende decennium alleen maar toeneemt, is een feit. En dat er momenteel een grootste schaarste is, eveneens.

 • Portiekflats

 • De 3 meest effectieve oplossingen voor een optimaal werkklimaat

  In industrie- en productiehallen is het in de winter vaak lastig om een aangenaam en behaaglijk binnenklimaat te creëren. Kou, droge lucht en tocht zijn de meest voorkomende klachten. Deze klachten ontstaan als er meer lucht van buiten naar binnenkomt dan wordt weggehaald. Er ontstaan ongecontroleerde luchtstromen. Ofwel; onderdruk. De oplossing? Het opheffen van onderdruk en zorgdragen voor een beheersbaar werkklimaat. In deze blog de oorzaak van onderdruk in industrie- en productiehallen en de beheersbare oplossingen voor het creëren van een optimaal werkklimaat.

 • Een goed werkklimaat is belangrijker dan ooit!

  De zomervakantie is achter de rug en de laatste maanden van het jaar zijn aangebroken. Iedereen is uitgerust en klaar om van het najaar een groot succes te maken. Een goed werkklimaat is belangrijker dan ooit. Het garandeert een hoge luchtkwaliteit en een aangename temperatuur. En uiteindelijk gezonde, tevreden medewerkers, minder verzuim en een hogere productiviteit.

 • Dunkin’ introduceert gestoomde ‘Cloud Cake’

  De ‘Cloud Cake’ is nieuw in het assortiment van Dunkin’. Dit is een donut van cake, die gestoomd is in plaats van gefrituurd. De boterzachte cake is in acht verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

 • Bakkers plakken stickers om verspilling van boterhammen tegen te gaan

  In één week ruim 60 miljoen boterhammen besparen, door niet te verspillen. Dat is het doel van de campagne van de stichting Samen Tegen Voedselverspilling. Bakkers en supermarkten kunnen meedoen door in totaal op drie miljoen broden de sticker ‘Eet jij ook elke boterham?’ te plakken.

 • Speciale editie van start: Heel Holland Bakt Nog een keer

  Omroep Max heeft opnieuw een format rondom het populaire tv-programma Heel Holland Bakt bedacht. Vanaf zondag 5 september gaat een speciaal HHB-seizoen van start onder de noemer Heel Holland Bakt Nog een keer. Met bekende gezichten uit eerdere edities.

 • Wereldbakkers op Corsica: elk dorp een eigen koekjesbakkerij

  Nagenoeg elk dorp op het Franse eiland Corsica heeft zijn eigen biscuiterie waar de overheerlijke canistrelli worden gemaakt. Wie het eiland bezoekt, kan niet om deze koekjes heen. Ook het gebak op basis van brocciu, een soort kaas, is typisch Corsicaans.

 • Meeloper wordt medewerker

  Veel columns en artikelen gaan op het moment over de zoektocht naar personeel. Ik maak me daar natuurlijk al veel langer zorgen over.

meer nieuws