FoodbaseDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Kombimixhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Bakkerij van Horssen is klaar voor de toekomst.

Door groei van het bedrijf voldeed de productieruimte achter de winkel in Aalst niet langer. Benodigde ovenuitbreiding kon niet worden gerealiseerd en ook de banketbakkerij groeide uit zijn jasje.

 

Arthur van Horssen heeft gekozen voor nieuwbouw. Samen met zijn broer heeft hij een nieuw pand neergezet in Nederhemert, waar zij nu beiden met hun bedrijf zijn gehuisvest.

 

TenBa is al in een vroeg stadium bij de bouw betrokken geweest waardoor vanaf het begin de juiste keuzes gemaakt konden worden voor de meest optimale inrichting. Daardoor was er een optimale afstemming bij de ruwbouw van het pand en de noodzakelijke (bakkerij-specifieke) bouwkundige aanpassingen. Zónder dat Van Horssen al in een vroeg stadium keuzes hoefde te maken voor de bakkerij technieken. TenBa zorgde voor de flexibiliteit door bouwkundig te anticiperen op de verschillende keuzes die gemaakt moesten worden. Zaken als offerte-aanvragen, begeleiding van bouwvergaderingen en beheer van de planning hebben zij voor hun rekening genomen. Maar ook met praktische zaken als het bepalen van de vloerhoogte, en het maken van keuzes in materialen en bouw en afwerking van de bakkerij inclusief alle installaties heeft TenBa zich bemoeit.Arthur van Horssen: ‘door vooraf goed na te denken en te plannen bespaar je veel tijd en kan alles in de juiste volgorde worden afgewerkt. Je merkt dat TenBa hierin veel ervaring heeft, fijn dat zij ons hierin volledig hebben ontzorgt’. 

meer nieuws