FoodbaseDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Kombimixhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Drie bedrijven genomineerd voor titel Leerbedrijf van het Jaar 2018 Bakkerij

Drie bedrijven genomineerd voor titel Leerbedrijf van het Jaar 2018 Bakkerij


Maandag 19 februari jl. heeft de commissie Leerbedrijf van het Jaar Bakkerij drie leerbedrijven genomineerd voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2018 Bakkerij.

 

De volgende bedrijven zijn genomineerd:

- Patisserie Linnick, Amsterdam

- Bakkerij van Heeswijk, Luyksgestel

- Bakkerij Dunselman, Den HelderGefeliciteerd ! De drie genomineerde leerbedrijven mogen op woensdag 21 maart 2018 hun leerbedrijf, de opleidingsvisie en hun werkwijze toelichten bij de commissie Leerbedrijf van het Jaar.

 

De winnaar van de titel “Leerbedrijf van het Jaar 2018 Bakkerij” wordt op 10 april 2018 tijdens de MBO Kampioenen dag in Wageningen bekend gemaakt.

 

De commissie

De verkiezing Leerbedrijf van het Jaar is een initiatief van de sociale partners uit de bakkerijsector. De commissie bestaat uit vertegenwoordigers van NBOV, FNV Bondgenoten, ROC, SBB en winnaars van voorgaande Leerbedrijven van het Jaar. De verkiezing is in het leven geroepen om het leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de bakkerijsector en de ROC’s hebben onder de aandacht te brengen.

 

meer nieuws