Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

NVWA introduceert interactieve additieventool: zo werkt het en dit kun je ermee

Mag nitriet als additief gebruikt worden in gehakt voor saucijzenbroodjes? Mag bietenrood toegevoegd worden als additief op brood? Kortom, mag additief X in levensmiddel Y gebruikt worden? Dat is een vraag die bij veel voedingsproducenten leeft. Om producenten te helpen om deze vraag te beantwoorden, introduceert de NVWA een online interactieve tool. Productcategorieën die aan bod komen zijn onder meer: granen en graanproducten, bakkerijproducten, zuivel, vetten en oliën, eieren en eiproducten. In dit artikel alles over de nieuwe tool en hoe je deze kan gebruiken.


  » Volledige artikel

meer nieuws