Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Nieuws

 • Een goed werkklimaat is belangrijker dan ooit!

  De zomervakantie is achter de rug en de laatste maanden van het jaar zijn aangebroken. Iedereen is uitgerust en klaar om van het najaar een groot succes te maken. Een goed werkklimaat is belangrijker dan ooit. Het garandeert een hoge luchtkwaliteit en een aangename temperatuur. En uiteindelijk gezonde, tevreden medewerkers, minder verzuim en een hogere productiviteit.

 • Dunkin’ introduceert gestoomde ‘Cloud Cake’

  De ‘Cloud Cake’ is nieuw in het assortiment van Dunkin’. Dit is een donut van cake, die gestoomd is in plaats van gefrituurd. De boterzachte cake is in acht verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

 • Bakkers plakken stickers om verspilling van boterhammen tegen te gaan

  In één week ruim 60 miljoen boterhammen besparen, door niet te verspillen. Dat is het doel van de campagne van de stichting Samen Tegen Voedselverspilling. Bakkers en supermarkten kunnen meedoen door in totaal op drie miljoen broden de sticker ‘Eet jij ook elke boterham?’ te plakken.

 • Speciale editie van start: Heel Holland Bakt Nog een keer

  Omroep Max heeft opnieuw een format rondom het populaire tv-programma Heel Holland Bakt bedacht. Vanaf zondag 5 september gaat een speciaal HHB-seizoen van start onder de noemer Heel Holland Bakt Nog een keer. Met bekende gezichten uit eerdere edities.

 • Wereldbakkers op Corsica: elk dorp een eigen koekjesbakkerij

  Nagenoeg elk dorp op het Franse eiland Corsica heeft zijn eigen biscuiterie waar de overheerlijke canistrelli worden gemaakt. Wie het eiland bezoekt, kan niet om deze koekjes heen. Ook het gebak op basis van brocciu, een soort kaas, is typisch Corsicaans.

 • Meeloper wordt medewerker

  Veel columns en artikelen gaan op het moment over de zoektocht naar personeel. Ik maak me daar natuurlijk al veel langer zorgen over.

 • Foodline system gaat samen werken met Detectronic

  Foodline System is een samenwerking aangegaan met Detectronic. Detectronic levert metaaldetectoren, checkwegers en een combinatie hiervan als combimachine checkweger/metaaldetector.

 • Broodway mag weer – van 26 t/m 29 september

  Het vierdaagse feest van het ambacht in België, Broodway, kan weer plaatsvinden. De beurs in Kortrijk Xpo vindt plaats van zondag 26 tot en met woensdag 20 september 2021.

 • Duurzaamheidsbeurs ‘Free From’ op 23 en 24 november in Amsterdam

  De ‘Free From’ Food Retail Expo wordt op 23 en 24 november 2021 gehouden in de RAI in Amsterdam. De beurs staat in het teken van twee hoofdtrends: Free From-cleanlabel en Functional-food. Parallel aan de beurs wordt de Free From Packaging-expo, met de focus op duurzame verpakkingen.

 • Chocolatier Galler zoekt tijdelijke locatie voor herstart na watersnood

  Voor het eind van augustus hoopt chocoladefabrikant Galler duidelijkheid te hebben over de herstart van de productie na de overstromingen. Vanessa Fernandes kijkt vooral terug op deze catastrofe. De toekomst is nog onzeker.

meer nieuws