Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Nieuws

 • Andre Hilvers over 14e filiaal: ‘Dit is onze 2.0-winkel’

  Bakker Hilvers is het oudste bakkersbedrijf van Arnhem. Inmiddels zijn er veertien winkelfilialen in Arnhem, Velp, Huissen, Rheden, Duiven en sinds kort ook één in Oosterbeek. Door het logo, de kleur de verpakkingen en de bedrijfskleding hebben alle filialen een herkenbare Hilvers-uitstraling. Alleen de nieuwste verstiging is iets sjieker. ‘Dat is voor ons de 2.0 versie’, aldus eigenaar André Hilvers.

 • De Lokalist bezorgt producten van versspecialisten in heel Nederland

  De Lokalist is een nieuw platform voor lokale producten. Het platform biedt verse producten van ruim honderd boeren en versspecialisten, zoals bakkers, slagers en visboeren. De consument kan de producten online bestellen en krijgt deze de volgende dag vers thuisbezorgd. Sinds kort bezorgt De Lokalist in geheel Nederland, zo vertellen initiatiefnemers Paul van Straaten en Richard Nederlof.

 • Royal Smilde zet ondanks verlies investeringen onverminderd voort

  Door de moeilijke marktomstandigheden vanwege de coronacrisis, heeft Royal Smilde het boekjaar 2020 met een netto omzet van € 223 miljoen afgesloten; een daling van € 11,6 miljoen in vergelijking met het voorgaande jaar. Op basis hiervan zijn de doelstellingen van het net voor de crisis ingezette strategische plan qua timing aan de realiteit aangepast. De forse groei-ambitie van het bedrijf blijft echter gehandhaafd.

 • Vrouwenvakgroep NBOV in gesprek over verzuim

  De Vrouwenvakgroep van de NBOV hield onlangs een bijeenkomst over het voeren van een modern verzuimbeleid. Anneke Zoethoutmaar, bedrijfsadviseur personeel en organisatie bij de NBOV, vertelde onder meer over de voordelen van het vastleggen van een verzuimprotocol.

 • Ook tweede groep studenten geslaagd voor opleiding Patissier aan mboRijnland

  De studenten van mboRijnland doen deze week examen voor de éénjarige opleiding Patissier. Ze zijn voor het eerst opgeleid door Meesterpatissiers Bart de Gans en Peter Remmelzwaal. De eerste zes studenten hebben maandag en dinsdag examen gedaan. Zeven andere studenten volgden woensdag en donderdag. Ze zijn allemaal geslaagd.

 • Sigep over zomerse ijstrends: Gelato als ‘spa’ voor de mond

  Er is een verlangen naar herstel en welzijn, zegt Matteo Figura, directeur Foodservice Italia van de NPD Group. ‘Het concept is: 'ik verdien iets moois en goeds.’ Volgens de enquêtes van de Sigep is er deze zomer op het gebied van ijs vooral veel behoefte aan gezonde ingrediënten en bloemenessenties.

 • Carl brengt Veluwse Bal met advocaat op de markt

  Carlz introduceert De Veluwse Bal als nieuwkomer in serie De Nederlandse Bal. Een exclusieve, handgemaakte bonbonbal op basis van advocaat gemaakt van eieren van Veluwse scharrelkippen.

 • Bezoekers spreken vertrouwen uit in Empack Den Bosch 2021

  Beursorganisator Easyfairs is klaar voor de eerstvolgende editie van Empack Den Bosch 2021, die op 8 en 9 september plaatsvindt. Vanaf 30 juni zijn evenementen met doorstroom, zoals beurzen en festivals, weer toegestaan. ‘We zijn klaar voor een nieuw seizoen en kijken daar reikhalzend naar uit en dat gevoel delen onze bezoekers ook’, zegt Jeroen van Hooff, CEO van beursorganisator Easyfairs Nederland.

 • Banketbakker Jaspers maakt samen met kok ‘Worstenbrouwtje’

  Banketbakker Dorus Jaspers van Bakkerij van de Ven uit Venhorst heeft samen met kok Leon Bex een ‘Worstenbrouwtje’ gemaakt: een worstenbroodje met bierbostel, mout en biergist. Het product is rond Vaderdag in de zeven winkels van Van de Ven verkrijgbaar.

 • Covid-19 zorgt voor stijgende vraag naar noten en gedroogd fruit

  De vraag naar noten en gedroogd fruit blijft onder meer vanwege de toenemende vraag naar gezonde voeding en het groeiend aantal thuisbakkers stijgen. Dat bleek tijdens INC (International Nut & DriedFruit) 3D Online Conferentie voor de noten- en gedroogd fruitindustrie. Deze online conferentie werd door meer dan 1.300 professionals in de noten- en gedroogd fruitsector uit meer dan zeventig landen in de hele wereld gevolgd.

meer nieuws