Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Sigep over zomerse ijstrends: Gelato als ‘spa’ voor de mond

Er is een verlangen naar herstel en welzijn, zegt Matteo Figura, directeur Foodservice Italia van de NPD Group. ‘Het concept is: 'ik verdien iets moois en goeds.’ Volgens de enquêtes van de Sigep is er deze zomer op het gebied van ijs vooral veel behoefte aan gezonde ingrediënten en bloemenessenties.


  » Volledige artikel

meer nieuws