Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Kenniscafé Via FIA: ‘Zet nu al stappen voor efficiënte en duurzame voedselproductie in 2050’

In 2050 hebben we 9 miljard mensen te voeden. Hoe ga je daar als voedselproducent mee om? Staan er straks nog koeien in de wei? Wordt het werk aan de productielijn nog uitgevoerd door mensen of zijn ze vervangen door robots? Wat kunnen we samen doen om in de toekomst 2,5 miljoen extra monden te voeden? Deze onderwerpen stonden gisteren centraal in het online Kenniscafé Via FIA van de Food Innovation Academy.


  » Volledige artikel

meer nieuws