Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

‘Rijpen is belangrijker dan rijzen bij dit pizzadeeg’

De gezonde en lekkere Italiaanse pizza weer laten ‘shinen’ in Nederland. Dat is de missie van Marcel Losekoot. De in Italië opgeleide pizzabakker deelt sinds 2012 zijn vakkennis via zijn Pizza Academy in De Bilt. Hij staat onderhand bekend als ‘deegprof’ en heeft al veel chefs en bakkers de fijne kneepjes van het pizza bakken geleerd. Als basis voor zijn pizzadeeg gebruikt hij een voordeeg. 'Deze biga of spons geeft meer aroma af en zorgt voor een krokant eindproduct.'


  » Volledige artikel

meer nieuws