Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Kleverig deeg: 4 methoden om dit te bestrijden

Dat zout invloed heeft op kleverigheid van deeg is algemeen bekend. Het is mede daarom des te opmerkelijker dat de bakkerijsector zo goed is meegegaan met de vermindering ervan. Bakkerijtechnoloog Piet Sluimer over de kleverigheid van deeg. En 4 methoden om dit te bestrijden.


  » Volledige artikel

meer nieuws