FoodbaseDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Kombimixhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Nationale Bakkerij Academie start met online trainingen

Nationale Bakkerij Academie start met online trainingen

 

De Nationale Bakkerij Academie start vanaf mei met het geven van online trainingen voor broodbakkers, banketbakkers, productiemedewerkers en verkoopmedewerkers in de bakkerij. De kosten voor deze training worden volledig gesubsidieerd door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf voor deelnemers uit ambachtelijke of industriële bakkerijen die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.

 

Blijven ontwikkelen

Door middel van de online trainingen kunnen bakkers en bakkerijmedewerkers zich in deze coronatijd toch blijven ontwikkelen. Carla Zwierstra, directeur van de Nationale Bakkerij Academie licht toe: “Alle bakkerijen en hun medewerkers hebben op dit moment te maken met de gevolgen van de coronamaatregelen. Hoe en op welke manier verschilt per bedrijf. De een ziet een groot deel van de omzet wegvallen en medewerkers zitten misschien voor een deel thuis, terwijl andere bedrijven de mogelijkheid hebben om in te spelen op de veranderende omstandigheden. Voor al deze bedrijven en hun medewerkers willen wij ter ondersteuning gedurende deze lastige periode een serie korte en praktische online trainingen aanbieden. Deze trainingen kunnen juist nu heel goed vanuit huis worden gevolgd. Zodat de medewerkers er straks weer helemaal klaar voor zijn!”.

 

Diverse trainingen

Er worden trainingen ontwikkeld voor diverse doelgroepen. Per training komen er verschillende onderwerpen aan bod:

 

Online training Brood


  • Werking van grondstoffen en receptuur 1 – ambachtelijke bakkers

  • Werking van grondstoffen en receptuur 2 – industriële bakkers

  • Waar let je op bij het beoordelen van je brood – industriële en ambachtelijke bakkers


Online training Banket


  • Gebruik van groenten, kruiden en specerijen in patisserie

  • Alternatieven voor crèmes en vullingen met o.a. vegan vullingen

  • Reinvented Classics in actuele designs


Online training Verkoop


  • Klant en verwachting - van invullen naar verrassen

  • Bijverkoop, zonder je er ongemakkelijk bij te voelen

  • Hoe gebruik je het verschil in jouw klanten en de signalen die zij afgeven?


Gegeven door experts

De online trainingssessies duren maximaal anderhalf uur en worden gegeven door experts uit de bakkerijwereld. Peter Bienefelt verzorgt de brood-training, Bart de Gans de banket-training en Elisa Eilander neemt de verkooptraining voor haar rekening. Er zijn maximaal tien deelnemers per sessie, om zo interactie tussen de deelnemers mogelijk te maken en gelegenheid te geven tot het stellen van vragen aan de trainer.

 

100% subsidie

Het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf maakt het kosteloos deelnemen aan de training mogelijk voor medewerkers uit bakkerijen (ambacht en industrie) die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.

             

Data en inschrijven

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website van de Nationale Bakkerij Academie: https://www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/online-sessies-ervaren-leren-en-vragen-442/. Hierop zijn ook de data van de online trainingen te vinden

Bij tien deelnemers sluit de training en worden nieuwe data gepland.

 

meer nieuws