FoodbaseDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Kombimixhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

byFlow en Beko Techniek presenteren 3D Food Printing op de Beko Najaarsdagen 2017

byFlow, een van de weinige producenten wereldwijd van 3D Food Printers en expert op het gebied van 3D Food Printing uit Nederland, zal deelnemen aan de Beko Najaarsdagen 2017 die op 25 en 26 september in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein plaatsvinden. Bij Beko Techniek - Bakkerijgereedschappen - standnummer 20, wordt de 3D Food Printer "The Focus’’, het proces van 3D Food Printing en de mogelijkheden voor de bakkersbranche uitgelegd en gedemonstreerd. Op het podium Chocolade Compleet zal chocolatier Coco & Sebas uitgebreid laten zien hoe ze 3D-foodprinting dagelijks gebruiken om verrassende producten te maken. Kortom, een kans bij uitstek om eens met deze nieuwe techniek kennis te maken.



3D Food Printing is niet alleen een technologie van de toekomst. In diverse food gerelateerde branches wordt 3D-foodprinting al toegepast. Chefs, chocolatiers, patisserieën en ook al in (banket)bakkerijen. Beko Techniek en byFlow zijn ervan overtuigd dat het in de bakkersbranche van meerwaarde is, een mogelijkheid biedt tot onderscheid en klanten zal verrassen. Een innovatieve 3D Food Printer kan als een nieuw productiemiddel gezien worden waarbij het mogelijk is om voedsel in algemene zin, maar meer bakker-specifiek chocolade, marsepein, fondant, koekdeeg of fruitpuree, etc. in driedimensionale vormen en texturen te creëren die voorheen niet mogelijk waren.



byFlow en Beko Techniek zijn voornemens een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan, waarbij Beko Techniek “The Focus” introduceert bij gemengde bakkersbedrijven en banketbakkerijen. Deze samenwerking zal op de tweede Beko Najaarsdag - 26 september 2017 - bekrachtigd worden door een gezamenlijke aankondiging. Hiervoor wordt de vakpers bij deze uitgenodigd om de demo’s 3D-foodprinting te aanschouwen en vragen te stellen. De heer Richard Guldemundt - Commercieel Manager van Beko Techniek en Nina Hoff - CEO van byFlow zullen de pers te woord staan.



byFlow's 3D Food Printer is uitgebreid getest en geoptimaliseerd om velerlei ingrediënten te kunnen printen. Ondanks dat byFlow recepten en ontwerpen aanbiedt die het printingproces vergemakkelijken, zijn de mogelijkheden van 3D Food Printing met ‘’The Focus’’ eindeloos. Denk, ontwerp, creëer en eet!

 

meer nieuws