FoodbaseDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Kombimixhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Toppraktijk 

Toppraktijk    

Op 12 maart start voor de tweede keer de training Toppraktijk.

Een training voor broodbakkers uit het ambacht en de industrie die meer willen weten over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak? Kwaliteit, kennis, bewustwording en keuzes maken in het bakproces zijn de rode draad door deze training.



Ervaring deelnemer groep 1:

“Mooie interactie tussen Ambacht en Industrie. Gezamenlijk de processen doorlopen geeft nieuwe inzichten” Virgil Beszelen (Bakkerij Schat, Soest)



Meester Boulanger Peter Bienefelt is 4 dagen gastheer en verzorgt tevens 2 dagen training.

Naast informatie en training over de werking van grondstoffen en het gehele brakproces, delen verschillende toppers uit de branche hun ervaring tijdens deze training.

Alle trainingssessies staan in het teken van de praktijk. Zowel tijdens het bakken, als op basis van vooraf gedane bakproeven wordt er gekeken naar waar het in de praktijk in het proces fout kan gaan en hoe je dit kunt oplossen.



Er wordt gewerkt in kleine groepen ( max 12 deelnemers) zodat er ruimte is voor vragen en eigen ontwikkeling. Trainingsdata zijn: 12,13,19 en 20 maart 2018.

Ervaring deelnemer groep1:

“Super training. Veel geleerd. Mooie combinatie theorie en praktijk”, Berry Doeleman ( Bakkerij Sjaak Doeleman)



Dus ben je broodbakker en wil je meer weten, meer bereiken en vernieuwen? We zien je graag op 12 maart 2018. Voor vragen en informatie kun je bellen met de Nationale Bakkerij Academie: Andre: 0650898946 / Jasper: 0650580453

Of kijk even op onze website: https://www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/toppraktijk-284/

Ervaring deelnemer groep1:  “ Deze training verdien ik terug”, Albert de Jong ( Bakker Albert)

 

 

meer nieuws