Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Schuttelaar & Partners: ‘Consumptie, gezondheid én duurzaamheid van brood verandert’

Brood is hip. Het is van een onderlegger voor beleg, een op zichzelf staand product geworden. Brood is hard aan het veranderen, zowel als het gaat om consumptie, gezondheid en duurzaamheid, aldus Schuttelaar & Partners.


  » Volledige artikel

meer nieuws