FoodbaseDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Kombimixhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Colt CoolStream: voor het koelen van grote industriële gebouwen

Colt CoolStream: voor het koelen van grote industriële gebouwen

De CoolStream is een adiabatische koeler die tijdens de zomermaanden ideaal is voor de kunststof-, metaal- en voedingsmiddelenindustrie voor het koelen van een grote ruimte.



De Colt CoolStream is een natuurlijk koelsysteem op basis van directe verdamping en werkt als volgt: warme buitenlucht wordt door het koelpakket gezogen waardoor het water in het koelpakket verdampt. Zo wordt warmte aan de buitenlucht onttrokken en daalt de temperatuur aanzienlijk. Hoe hoger de buitentemperatuur, hoe efficiënter verdampingskoeling werkt.



Doordat het gebruikt maakt van de koelcapaciteit van water, is het ook nog eens mogelijk om op een energiezuinige manier te koelen. Verdampingskoeling is veel zuiniger dan een conventioneel systeem en de investering is lager. Hiermee is de CoolStream het betaalbare alternatief!



Voordelen:

· Adiabatische koeling is tot 90% efficiënt

· Lage bedrijfs- en onderhoudskosten

· Gebruiksvriendelijk

· Eenvoudige en betrouwbare technologie

· Milieuvriendelijk

· Hoge luchtkwaliteit

· Geïntegreerd controlesysteem voor waterkwaliteit en VDI 6022 hygiënecertificaat

meer nieuws