FoodbaseDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Wie wordt de opvolger van Christiaan Chocolaterie en Patisserie?

Leerbedrijven zijn van groot belang voor de bakkerijbranche, de scholen en natuurlijk voor bakkerijleerlingen, onze toekomstige brood en banketbakkers en baksters.

 

Met de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2018 kunnen ambitieuze praktijkbegeleiders en ondernemers hun talent tonen. Is uw bedrijf een voorbeeld van goede praktijkbegeleiding? 

 

De ervaring heeft geleerd dat meedoen aan deze verkiezing bijdraagt tot saamhorigheid binnen het bedrijf en inzicht geeft in de sterke en minder sterkte punten van het opleiden. Daarnaast zet u uw bedrijf in de spotlights bij uw (toekomstige) leerlingen en medewerkers.

 

Aanmelden

Een bedrijf kan zichzelf aanmelden voor de verkiezing, maar ook een praktijkbegeleider, het ROC of een leerling mag uw leerbedrijf aanmelden! Aanmelden kan tot 1 november 2017.

 

Kijk op http://nationalebakkerijacademie.nl/leerbedrijf/

voor het aanmeldingsformulier! Hier leest u ook alles over de verkiezing. Vergeet u vooral niet uw aanmelding te motiveren.

 

Jaarlijks zetten sociale partners, samen met de NBA, de beste leerbedrijven in het zonnetje.

 

meer nieuws